«Верес» — без перемог, але з уболівальниками

1586 0

Ми у соцмережах:

«Верес» — без перемог, але з уболівальниками

Уявляєте, що було б на стадіоні в Рівному, якби «Верес» грав проти «Динамо»? На жаль, колишній «народний клуб» у народу практично вкрали, перевізши команду до Львова і залишивши нашому місту лише спогади про великий футбол.

Що цікаво, футбольні вболівальники з цим не змирилися. Свідченням цього був майже тисячний десант любителів футболу з Рівного, який минулої неділі висадився на околиці Львова, де знаходиться стадіон. На трибунах, які здатні вмістити понад тридцять тисяч людей, рівняни опинилися у меншості — більшість із майже шести тисяч глядачів уболівали за київську команду. Але кілька сотень «червоно-чорних» уболівальників таки дали гостям зрозуміти, що вони не вдома.

Сама гра пройшла за передбачуваним сценарієм. «Динамо», яке бореться за титул чемпіона, цього разу поставилося до «Вереса» серйозно і впевнено перемогло з рахунком 4:1. Гаряча підтримка вболівальників не допомогла колишній команді Рівного, яка цього року грає щораз гірше. А хіба можна було очікувати іншого? Хіба може показувати сильну гру та боротися за призи команда, якою володіє людина із сумнівною репутацією, яку в команді ніхто жодного разу в очі не бачив? Хіба може перемагати колектив, тренерів та гравців якого запрошують і виганяють якісь каламутні персони, які хоч і присутні на стадіоні, але намагаються не потрапляти до об’єктивів телекамер?

Ще виносили на поле величезний банер з емблемою «Вереса». Ще звучали над стадіоном «Два кольори» та заклики «Разом — ми сила!». Ще чути було скандування на трибунах «Верес — Рівне!». Але виглядало це все як стара театральна вистава, від якої вже втомилися і режисери, й актори, і навіть глядачі, яких стає щораз менше.

Можна лише пишатися нашими уболівальниками, які не хочуть вірити, що того «Вереса», який вони відроджували три роки тому, вже немає. Що під вивіскою «народного клубу» тепер переховується дивна структура, за якою плаче податкова. Що більшість уболівальників інших міст зневажають «Верес» за брехню його керівників, які обманом пропхнули торік команду до еліти, пообіцявши збудувати стадіон. За все це дуже соромно. Не соромно лише за вболівальників, які є в Рівному і яких немає ані в Луцьку, ані у Львові, ані в Тернополі, ані деінде. Наші уболівальники найкращі! На жаль, із них не збудуєш стадіон. Їх можна лише надурити. Хочеться вірити, що востаннє!

Микола НЕСЕНЮК.

P. S.

У середу подав у відставку головний тренер «Вереса» Юрій Свірков. Як повідомляє інформаційна служба НК «Верес» — через погіршення стану здоров'я.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також