«Верес» на другому етапі лише програє

1117 0

Ми у соцмережах:

«Верес» на другому етапі лише програє

Футболісти «Вереса» провели вже другий поєдинок на другому етапі чемпіонату УПЛ. Нагадаємо, наша команда бореться у першій шістці УПЛ. Поки що результат у команди Юрія Свіркова стабільний — двічі по 0:1.

Спочатку «Верес» поступився у Києві «Динамо», а потім у Львові «Зорі». Матч проти останньої проходив під час снігопаду. Погода була на користь більш повільних рівнян. Але зрештою цей фактор не допоміг. Відігравши на рівних перший тайм, початок другого «Верес» провалив. На 51-й хвилині Владислав Приймак, для якого це був перший повноцінний матч в УПЛ, порушив правила у себе в штрафному майданчику. Пенальті реалізував Іурі, портрет якого за іронією долі «Верес» намалював на програмках та афішах. Щоб врятуватися, у нашої команди до кінця матчу був лише один момент, але Роман Карасюк зі штрафного з 20 метрів у ворота не влучив.

Програвши дві гри поспіль, «Верес» залишився у турнірній таблиці на шостій сходинці. Рівняни на очко відстають від «Маріуполя», і вже очевидно, що це буде наш головний конкурент на цьому етапі. Хто не знає, п’яте місце дає право клубу на участь у єврокубках.

Поки що у чемпіонаті перерва, пов’язана з матчами збірної. Наступну гру «Верес» проведе 31 березня у Полтаві проти «Ворскли».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також