"Верес" перериває безпрограшну серію

1410 0

Ми у соцмережах:

Рівненський "Верес" перериває шестиматчеву безпрограшну серію, поступившись на власному полі вінницькій "Ниві". "Верес" - "Нива" - 0:1 (0:0)

До звітного поєдинку "Верес" та вінницька "Нива" підійшли в якості сусідів у турнірній таблиці. Суперників розділяв усього один пункт. Обоє - сподівалися на перемогу у Млинові, аби не дати втекти у відрив лідерам: "Минаю", "Калушу" і "Поліссю".

Можливо, звідси та обережність, з якою команди розпочали гру. Через ушкодження ще на старті поєдинку поле через травму залишив Борис Орловський. А по-справжньому гольовий момент господарі створили лише на 27-й хвилині, коли Кулініч зреагував на удар Олега Маїка.

Після цього команди заграли веселіше. Стійка виручила "Верес" після удару Музиченка. А у рівнян продовжив феєрити Маїк. Удар з розвороту після скидки Олександра Логінова - прийшовся повз ворота. А дальній постріл нашого форварда метрів з 25-ти - знову потягнув голкіпер вінничан. Перший тайм - 0:0.

Одразу після перерви кутовий біля наших воріт завершився голом. Ударом з розвороту відзначився Михайло Шестаков.

Одразу після цього Олег Шандрук замість оборонця Олександра Мосіюка - кинув у бій хавбека Івана Гребенюка. Пізніше опорника Максима Боровця змінив третій номінальний форвард Тарас Пецків. Рівняни увесь тайм насідали на ворота вінничан, але витиснути гол не зуміли.

Шанс змінити цифри на табло були, признач арбітр пенальті за гру рукою оборонця "Ниви" наприкінці зустрічі. Втім, поставити імовірний одинадцятиметровий у ворота гостей Андрій Холявко не наважився.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також