"Верес" поступився "Поділлю"

1511 0

Ми у соцмережах:

Суперником «Вереса» у стартовому матчі Другої чемпіонату України стало хмельницьке «Поділля». Рівняни не могли обіграти хмельничан у десяти попередніх поєдинках поспіль. Непростою виявилася і звітна гра.

Вже в дебюті матчі міг вивести гостей вперед Алішер Якубов. Нападнику «Поділля» не вистачило влучності. Згодом захисники «червоно-чорних» вибили м’яча з порожніх воріт після чергової атаки гостей.

У «Вереса» єдиний по-справжньому небезпечний момент створив Роман Цень. Він заробив небезпечний штрафний, який класно виконав Олексій Бондаренко. Але голкіпер подолян зіграв надійно.

На старті другого тайму активність гостей принесла свої плоди. Після навісу з правого флангу атаки Алішер Якубов виграв позиційну боротьбу у Юрія Фляка і точно пробив головою повз Максима Бабійчука – 0:1.

Шанс у «Вереса» відігратися був за 15 хвилин до фінального свистка. Після помилки оборонців гостей м’яч відскочив до Олексія Бондаренка. Але той надто довго думав і втратив шанс зрівняти рахунок на табло.

Ще один шанс рівняни змарнували вже у компенсований час. Олександр Мосіюк після розіграшу штрафного виконав зручний простріл на Владислава Герасимчука. Той пробив повз ворота.

Гості відповіли власною атакою. Після помилки Володимира Скотаренка Алішер Якубов мав забивати вдруге – нашу команду врятував Віктор Барабаш. «Верес» поступився «Поділлю» у першому матчі чемпіонату, повідомляє інформаційна служба НК «Верес».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також