«Верес» та «Ворскла» зіграли унічию

1222 0

Ми у соцмережах:

«Верес» та «Ворскла» зіграли унічию

Сьогодні у Полтаві обидві команди продовжили свої безпереможні «сухі» серії у матчах другого етапу чемпіонату УПЛ, здобувши при цьому свої перші турнірні очки. «Ворскла» - «Верес» - 0:0

Перервати свої двоматчеві програшні серії у чемпіонаті Української Прем’єр-ліги в очному двобої прагнули «Ворскла» та «Верес». У нинішньому календарному році обидві команди набрали однакову кількість очок, здобувши по дві перемоги та зазнавши трьох поразок в останніх п’яти поєдинках. І полтавці, і рівняни – дотепер не могли забити у двох поєдинках поспіль. «Верес» поступився «Динамо» - 0:1 і «Зорі» - 0:1. «Ворскла» програла «Шахтарю» - 0:3 і «Динамо» - 0:4.

Ще одна інтрига матчу – участь у ньому Михайла Сергійчука. У лютому нападник грав проти «Ворскли» у Полтаві у футболці «Вереса». Тепер же – він гравець «Ворскли». Звітний поєдинок Михайло Сергійчук розпочав на лаві запасних. У стартовому складі «Вереса» не виявилося Микити Каменюки. Його місце на фланзі захисну зайняв універсал Павло Мягков.

Стартові хвилини поєдинку обидві команди провели у спокійному темпі, одразу ж намагаючись переривати взаємні атакувальні пориви дрібним фолом.

Перший потенційно гольовий момент у матчі господарі створили на 20-й хвилині гри. Втім, наша оборона зіграла надійно. Володимир Адамюк перервав гостру передачу з флангу на Владислава Кулача, а Максим Каленчук був першим на підборі, випередивши Дениса Васіна.

З небезпечних епізодів у першому таймі можна згадати лише момент Станіслава Куліша, коли той затягнув із завершальним пасом на Руслана Степанюка і змарнував шанс. А також – стрімкий контр випад полтавців на вістрі із Владиславом Кулачем. Останній втім вирішив впасти у боротьбі із Сергієм Борзенком. І зробив це так картинно, що отримав «гірчичник».

Ще один момент той же Кулач мав перед самим свистком на перерву, коли лише трохи не влучив у ворота після скидки від Юрія Коломойця. У підсумку, на відпочинок команди пішли із закономірними нулями на табло.

На старті другого тайму чудовий шанс не використав Станіслав Куліш. Він завдавав удару з лінії штрафного майданчика після передачі справа від Дениса Кожанова – вище воріт. Свій момент згодом змарнував і сам Денис Кожанов, з вигідної позиції пробивши повз ворота.
Наприкінці матчу Юрій Свірков кинув у бій свіжих бразильців: Пепі та Жуліо Сезара. Вони додали команді швидкості, втім забити «Верес», як і «Ворскла» - не зумів. 

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також