"Верес" у Львові гратиме з "Маріуполем"

1086 0

Ми у соцмережах:

Автобусний виїзд вболівальників на матч «Верес» - «Маріуполь» заплановано на 12:00 сьогодні, 20 травня, від «Верес Плейс». Нагадаємо, що заключний поєдинок рівнян у цьому сезоні розпочнеться о 17:00 на львівському стадіоні «Україна».

Верес навіть матч без турнірної ваги зумів перетворити на черговий скандал, несподівано змінивши місце його проведення з домашньої "Арени Львів" на стадіон "Україна". УПЛ спочатку назвала цю спробу порушенням регламенту, потім заявила, що лише рекомендувала не порушувати регламент, а потім сама ж і порушила, підтвердивши проведення матчу на "Україні". повідомляє Football24. 

Маріуполю до скандалу, однак, ніякої справи немає. Команда ще у минулому турі забезпечила чотириочкову перевагу над Вересом та кваліфікувалася до Ліги Європи, в яку "народний клуб" все одно не потрапив б. Маріуполю навіть немає за що поквитатися з рівнянами, адже останній матч проти них підопічні Бабича виграли, а до того двічі грали внічию. Звісно, це гарне підґрунтя для спроби реваншу Вереса, однак не на фоні чужого міста та зіпсованої атмосфери команди.

Статистика протистояння: всього: 7 матчів, 1 перемога Вереса, 4 нічиїх, 2 перемоги Маріуполя, різниця м’ячів 7-10. У Прем’єр-лізі: 3 матчі (+0, =2, -1, 1-3)

Однією з родзинок матчу може стати подовження катастрофічної серії Вереса без перемог. Наразі команда не перемагає у дев'яти матчах поспіль, сім разів при цьому програвши. Таким чином, перемога рівнян може стати для них першою другому етапі.

Кадрова ситуація Маріуполя ідеальна. Олександру Бабичу доступний повний набір футболістів, хоча наставник гостей досить ймовірно розбавить стартовий склад молодими гравцями.

Щодо Вереса, то йому вдалося уникнути дискваліфікацій і травм, однак, за інформацією ЗМІ, після скандальних мандрів перед матчем проти Шахтаря чотири неназвані футболісти захотіли розірвати контракт. Якщо це питання клуб зумів владнати, то можна констатувати, що на останній матч тренерам будуть доступні всі гравці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також