«Верес» — у шістці

2791 0

Ми у соцмережах:

«Верес» — у шістці

Рівненський «Верес» за тур до завершення першого етапу чемпіонату УПЛ забезпечив собі місце у топ-шістці, що поведе боротьбу за медалі та місця в єврокубках. Це стало можливим завдяки дещо несподіваній перемозі у Львові над київським «Динамо» — 3:1.

Кияни після виснажливої гри проти «АЕКа» мали на відпочинок лише два дні. Та попри це, саме гості активніше розпочали матч. «Верес» тільки дійшов до воріт «Динамо», як одразу відзначився. На 13-й хвилині незграбний пас Миколи Морозюка голкіперу перетворився на голеву передачу Станіславу Кулішу.

На 23-й хвилині рахунок став вже 2:0. 36-річний Руслан Ротань, для якого швидкість ніколи не була ігровою чеснотою, пропустив Куліша, а потім збив його. У цьому епізоді виникло одразу кілька приводів для суперечок. По-перше, де було порушення — за штрафним майданчиком чи на підступах; а по-друге, чи тягнуло воно на вилучення? Арбітр Дердо показав червону картку та призначив пенальті. Сергій Сімінін впевнено пробив з точки.

Наприкінці першого тайму «Динамо» відігралося. Беньямін Вербич зліва накрутив весь захист рівнян і віддав суперпас на Віктора Циганкова — 2:1.

Після перерви «Динамо» та «Верес» втратили по гравцю, свої другі жовті картки отримали Микита Бурда та Сергій Сімінін. Несправедливо буде сказати, що кияни не мали шансів на нічию. Навіть у меншості кілька моментів у другому таймі вони створили, втім, не забили. А от Руслан Степанюк забив. Передачу йому віддав Денис Кожанов.

Отож маємо одразу кілька фактів з додатком «вперше». Вперше в десяти проведених офіційних матчах «Верес» обіграв «Динамо». Вперше забив киянам більше одного гола. Вперше «Верес» посяде у вищій лізі місце в першій шістці. А там, дивись, і до перших єврокубків недалеко. А далі й перша будівельна техніка біля «Авангарду» з’явиться.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також