Билися до останніх секунд: Верес U19 перервав програшну серію

1509 0

Ми у соцмережах:

Билися до останніх секунд: Верес U19 перервав програшну серію

Після чотирьох поразок поспіль у чемпіонаті VBet ліги команда Богдана Самардака зуміла перервати невтішну серію. У матчі проти Минаю рівняни мали шанси вирвати перемогу, але не скористалися ними. Верес U19 - Минай U19 - 0:0

Суперником рівнян у матчі п'ятого туру VBet ліги U19 став Минай. Як і рівняни, команда із Закарпаття програла усі чотири попередні зустрічі. Тож підопічні Богдана Самардака цілком реально розраховували перервати у цьому поєдинку свою невдалу серію.

Як підсумок - вболівальники, що зібралися на стадіоні Колос у Березному, побачили доволі динамічне протистояння з великою кількістю гольових моментів біля обох воріт.

Особливо активно молодь Вереса та Минаю грала після перерви. Роман Лисюк не використав вихід тет-а-тет із голкіпером гостей. А Ігор Гук пробив вище воріт, виконуючи штрафний удар з шістнадцятиметрової дистанції.

На протилежній половині поля рівнян двічі рятував Назар Мигаль. Наш голкіпер у стрибку витягнув м'яча з-під поперечини після дальнього удару суперника. А потім вийшов переможцем і у ближньому бою.

Верес U19 здобув перший заліковий бал у чемпіонаті VBet ліги. Такий же здобуток - у Миная.

 

Старший тренер команди Верес U19 Богдан Самардак прокоментував гру своїх підопічних у матчі проти однолітків з Минаю:

- Хочу привітати футболістів з першим турнірним балом, здобутим у чемпіонаті УПЛ. Сьогодні ми хотіли перемогти. Футболісти віддали усі сили. Але є така річ, як спортивна майстерність. Ми не можемо її купити. Її потрібно тренувати і ще раз тренувати.

Після гри я всім хлопцям потис руки. Подякував за самовіддачу. Так, ми завжди очікуємо більшого від Вадовського. Але в нього три дні була температура. Лише вчора повернувся до тренувань.

Мені сподобалася гра. Особливо, у другому таймі. Ми мали моменти. Билися до останніх секунд.

Нагадаємо, сьогодні  о 17:00 на стадіоні Авангард у Луцьку зустрінуться головні команди рівнян та закарпатців. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також