Від арештованого майна третина мільйона надійде до бюджету

1132 0

Ми у соцмережах:

Від арештованого майна третина мільйона надійде до бюджету

За втручання Рівненської місцевої прокуратури скасовані підстави, що перешкоджали надходженню до бюджету коштів у сумі понад третину мільйона гривень.

Під час  моніторингу Єдиного державного реєстру судових рішень прокурори з’ясували, що за наслідками цивільного спору між двома громадянами суд першої інстанції прийняв рішення про визнання за позивачем права власності на автомобіль марки «Opel Vivaro» та скасування заборони розпоряджатися ним.

Але ухвалюючи таке рішення, суд не взяв до уваги той факт, що сторонами не було дотримано передбаченої законодавством форми та процедури оформлення документів щодо передачі (продажу) автомобіля, а на сам транспортний засіб накладено заборону його відчуження у зв’язку із податковою заборгованістю відповідача.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що наслідком судового рішення стало унеможливлення стягнення органами державної виконавчої служби з боржника податкової заборгованості до бюджету в сумі понад 360 тис грн.

У справу втрутилась Рівненська місцева прокуратура та подала на  судове рішення скаргу, яку Апеляційним судом Рівненської області задоволено у повному обсязі. .



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також