Від льонокомбінату до кладовища: де у Рівному «підлатають» дороги

480 0

Ми у соцмережах:

фото - міського ШЕУ

У бригад міського ШЕУ заплановано багато роботи.

Прибирають, косять та асфальтують: міські комунальники поділилися планами на початок нового робочого тижня. Зокрема, Рівненське шляхово-експлуатаційне управління запланувало поточний ремонт асфальтобетонного покриттяпо вул. Енергетиків, Молодіжній, Льонокомбінатівській, Фабричній та Соломії Крушельницької.

 Також йдеться про поточний ремонт та прочистку зливової каналізації по вул. Соломії Крушельницької і прочистку зливоприймачів на Київській.
 
 - Бригади з ручного прибирання виконуватимуть роботу на вул. Шухевича, Богоявленській, Володимира Стельмаха, Данила Галицького, Марка Вовчка, Васильченка, Княгині Ольги, Енергетиків, Молодіжній, Льонокомбінатівській, Фабричній, Соломії Крушельницької, - кажуть в департаменті інфраструктури та благоустрою міста.
 
Автомобілі МАЗ Джонстон та ДАФ Джонстон здійснюватимуть клінінг на вул. Степана Бандери, Поповича, 24-го Серпня, Княгині Ольги, Чорновола, 16-го Липня, Кулика і Гудачека, Млинівській, Корольова, Князя Володимира, Віталія Магеля.
 
Прибиральна машина Скандія пройдеться вул. Млинівською та Михайла Старицького.
 
Прибирання пішохідних зон автомобілем Джонстон 201 заплановано на вул. Степана Бандери, Чорновола, Соборній, Княгині Ольги.
 
- А покіс трави наші працівники виконуватимуть на вул. Кулика і Гудачека, - додають у міськШЕУ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також