Вбили Сивого: відомого рівнянина знайшли у лісі поблизу Києва

9335 0

Ми у соцмережах:

Ярослав Сивий

Голову правління санаторію “Червона Калина”, що неподалік Рівного, Ярослава Сивого знайшли вбитим у лісі на Обухівській трасі, яка розташована за кілька десятків кілометрів від Києва.

Як розповіло Рівненським новинам джерело у правоохоронних органах, останні декілька днів Ярослав Сивий не виходив на зв’язок із рідними. 20 грудня він поїхав до Києва та перестав виходити на зв’язок. З його картки почали зникати гроші.

 І от сьогодні вранці надійшла така трагічна звістка.

Ярославу Сивому цьогоріч виповнилося 50 років.

Правоохоронці  наразі встановлюються усі обставини вбивства.

Інформацію про вбивство підтвердив і брат загиблого – Руслан Сивий.

- Нелюди вбили мого Брата Ярослава. Самого доброго Брата у світі, – написав чоловік.

Він також повідомив, що підозрюваних у злочині вже затримали.

- Наразі із затриманими проводять необхідні процедури. На фото я впізнав свого брата. Його побили до смерті. Це сталось під Києвом.Це було банальне пограбування. З метою наживи, — сказав Руслан Сивий.

Щирі співчуття родині та близьким Ярослава Сивого. Хай земля йому буде пухом. Вічна пам’ять! 

Довідка РВ: Лікар-хірург Микола Сивий був ініціатором будівництва санаторію у сосновому лісі в селі Жобрин. У 1993 році санаторій прийняв перших відвідувачів, а у 1994 Микола Сивий одержав за це будівництво державну премію в галузі архітектури.

Ярослав Сивий став директором санаторію «Червона калина» у грудні 2020 року, до того від моменту заснування керівником був Микола Сивий. Ярослав Сивий та Микола Сивий є співзасновниками санаторію, мають відповідно 3,28% та 8,2% статутного капіталу. Усього в орендного підприємства санаторій «Червона калина» є 67 співзасновників. Кінцевим бенефіціарним власником (контролером) є організація орендарів санаторію згідно з законом «Про оренду державного та комунального майна». 2020 рік заклад закінчив зі збитком 5,76 млн грн. 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також