Відставки Хомка вимагають підприємці на мітингу у центрі Рівного

2992 0

Ми у соцмережах:

Відставки Хомка вимагають підприємці на мітингу у центрі Рівного

Сьогодні, 20 березня, зранку на майдані Незалежності зібралося до 30 підприємців з ринку «Моріон», які з плакатами у руках протестують проти власників ринку, правоохоронних органів та міського голови Володимира Хомка, який відмовився допомагати підприємцям у їхній боротьбі проти керівництва «Моріону».

Підприємці вимагають відставки міського голови, зазначаючи, що «Хомко – не наш мер». А також стверджують, що «Свистун знущається з цілого міста» та запевняють, що правоохоронці не захищають інтереси рівнян.

- Нам не дають працювати, хочуть знищити наші торгові місця. Спеціально зачиняють ворота так, що ми не можемо підвести товар, - розповідає підприємець Андрій Полюхович. –Усе відбувається завдяки силовим методам.

Нагадаємо, що конфлікт на ринку «Моірон» триває уже кілька місяців. Частина підприємців, які орендували площі на ринку, відмовилися переукладати угоди із братами Свистунами, які викупили ринок у родини Павлюків.

Володимир Хомко, до якого приходили підприємці, відмовився їм допомагати, зазначивши, що не збирається втручатися у конфлікт і що розібратися у ситуації мають правоохоронці та суд.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також