Викладача затримали за хабарництво

2187 0

Ми у соцмережах:

Викладача затримали за хабарництво

Дев’ятого січня у Рівенський міськвідділ міліції звернулися студенти-першокурсники будівельного факультету Українського державного університету водного господарства та природокористування. Вони поскаржились на те, що викладач кафедри філософії приймає заліки за хабарі, а посередником при передачі грошей є комендант третього корпусу.

— Ми затримали викладача під час отримання хабара на «гарячому», — розповів начальник відділення Держслужби боротьби з економічними злочинами Рівенського міськвідділу міліції Віталій Чубаєвський.

— За фактом хабарництва прокуратура міста Рівного порушила кримінальну справу. Оперативники з’ясували, що Юрій П. отримував не всю суму, яку здавали студенти за залік коменданту, бо по 20 гривень з кожної сотні вона клала собі у кишеню за те, що шукала клієнтів, тобто за посередництво.

Доки міліціонери опитували всіх студентів, викладача відправили на три доби в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу міліції. Проте минулої неділі його звідти звільнили. На період розслідування пан Юрій мав би перебувати на підписці про невиїзд. Але тим часом у ніч із неділі на понеділок трапилась прикра пригода. В одному з гуртожитків до студента, який написав заяву в міліцію, з’явились кілька осіб, які, погрожуючи, стали вимагати, щоб він вранці... пішов на вул.Пушкіна та забрав свою заяву. Якщо правоохоронці розцінять цю пригоду як спробу тиску на слідство та на свідків, то підозрюваний у хабарництві викладач має всі шанси знову потрапити в ізолятор тимчасового тримання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також