Вимагав "відкати" від держзакупівель ліків

2916 0

Ми у соцмережах:

Вимагав

Працівники управління захисту економіки в Рівненській області Національної поліції України, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність начальника відділу охорони здоров'я Дубна Ярослава Артемовського.

Департамент захисту економіки Національної поліції України повідомив подробиці затримання керівника відділу охорони здоров’я міськради Дубна. Він вимагав від підприємця 50 відсотків «відкату» від його майбутнього «чистого» прибутку. Затримали правопорушника 22 червня під час одержання коштів.

Правоохоронці встановили, що він організував систему «відкатів» під час проведення держзакупівель. 50 відсотків «відкату» від майбутнього прибутку учасника вимагав посадовець за вирішення питання щодо обрання переможцем у процедурі державної закупівлі лікарського засобу за завищеними цінами , а також погодження термінів розрахунку за поставлений товар. Затримали фігуранта під час одержання 13 500 гривень неправомірної вигоди.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Читайте також Затримали на хабарі


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також