Випробувані під Рівним танки в’їхали до Німеччини (ВІДЕО)

3202 0

Ми у соцмережах:

Випробувані під Рівним танки в’їхали до Німеччини (ВІДЕО)

Українська військова техніка - сім БТР-80 та п'ять танків Т-84 -- прибула 24 квітня до Німеччини для участі у міжнародних навчаннях Combined Resolve Х.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Навчання проходитимуть поблизу міста Хохенфельс. Українська десантно-штурмова рота буде озброєна сімома БТР-80, а танкісти братимуть участь у навчаннях на п'ятьох танках Т-84.

У цьогорічних навчаннях Combined Resolve X беруть участь близько 3700 військовослужбовців з 13 країн-членів НАТО та їхніх партнерів.

 Збройні Сили України в цьому міжнародному заході представляє рота від 79 окремої десантно-штурмової бригади з Миколаєва та танковий взвод 14 окремої механізованої бригади з Володимир-Волинська.

Рота українських десантників діятиме у складі багатонаціонального батальйону. За легендою навчань, український підрозділ має провести розвідку та зайняти певний район. Роль умовного противника гратимуть військовослужбовці ЗС США на бойових машинах піхоти Bradley.

Українські військові щорічно беруть участь у навчаннях Combined Resolve. Цього року перед тим, які відправити танки до Німеччини, їх випробовували під час навчання на рівненському полігоні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також