Вийшла книга про історію єврейського Рівного між двома світовими війнами

2525 1

Ми у соцмережах:

Вийшла книга про історію єврейського Рівного між двома світовими війнами

22 березня відбудеться презентація книги Максима Гона про історію єврейського Рівного у 20-30-х роках минулого століття – «Рівне: обриси зниклого міста».

Максим Гон – доктор політичних наук, завідувач кафедри політичних наук Рівненського державного гуманітарного університету та директор громадської організації  «ЦСПП «Мнемоніка».

Пан Гон спеціалізується на вивченні українсько-єврейських взаємин у міжвоєнний період та в часі Другої світової війни.

 

У книзі «Рівне: обриси зниклого міста» автор розкрив участь євреїв у суспільно-політичному житті, економіці міста, а також діяльність громадських організацій, відобразив окремі аспекти міжнаціональних взаємин.

Герої книги – як відомі в Рівному й на Волині громадсько-політичні діячі, меценати, так і ті містяни, яким щодня доводилося боротися з бідністю.

На сторінках книги відтворено не тільки ті чи інші аспекти громадсько-політичного життя Рівного, а й історію повсякдення.

Презентацію 22 березня, тобто наступного четверга, розпочнуть о 16:00 у конференц-залі газети «7 Днів» (вул. Поштова, 2).

Під час заходу також буде презентовано проект «Палімпсести пам’яті», які громадська організація «ЦСПП «Мнемоніка» реалізовуватиме у 2018 році.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також