Вийшов у відставку відомий рівненський суддя

4414 0

Ми у соцмережах:

Вийшов у відставку відомий рівненський суддя

Північно-західний апеляційний суд повідомив про те, що пішов у відставку Сергій Дужич, який 28 років свого життя пропрацював суддею.

Сергій Дужич народився у лютому 1960 року в м. Макіївка, Донецької області. У 1984 році закінчив Харківський юридичний інститут імені Фелікса Дзержинського.  Рішенням сесії Рівненської обласної Ради народних депутатів №47 від 11 травня 1995 року був призначений на посаду судді Рівненського міського суду. Постановою Верховної Ради України від 23 березня 2000 року був обраний на посаду судді Рівненського міського суду безстроково. Відповідно до постанови Верховної Ради України «Про обрання суддів»  від 3 лютого 2011 року був обраний безстроково суддею Рівненського апеляційного господарського суду. З жовтня 2018 року по червень 2023 року – суддя Північно-західного апеляційного господарського суду.

 

- Шановний Сергію Порфирійовичу! Впродовж багатьох років Ви вірою і правдою служили високій місії - забезпеченню верховенства права. На це віддали багато сил і знань, які стали цеглинками у розбудові українського судочинства, при цьому з Вами завжди залишалися невичерпна доброта і мудрість. А зараз розпочинається нова віха Вашого життя. Дякуємо за працю й досвід, якими Ви радо ділилися з колегами. Нехай доля буде до Вас прихильною, багатою на людське тепло і сприяє реалізації усіх планів, а Ваше подальше життя буде щасливим, насиченим миром і добром! - йдеться у повідомленні  Північно-західного апеляційного господарського суду.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також