Військовики патрулюватимуть Рівне з відеореєстраторами

1388 0

Ми у соцмережах:

Військовики патрулюватимуть Рівне з відеореєстраторами

Патруль військової служби правопорядку вперше заступив у Рівному на добове чергування з відеореєстраторами.

За словами начальника Рівненського зонального відділу ВСП у ЗС України полковника Василя Якимця, камери будуть використовуватись як доказова база під час виникнення спірних питань - грубих порушень військової дисципліни, вживання спиртних напоїв, тощо. Для  виконання службових обов’язків із забезпечення правопорядку закуплено декілька таких технічних засобів, два з них вже використовуються в пункті постійної дислокації, один - в районі виконання завдань АТО.
- Інструкцією передбачено, що відеозаписи зберігатимуться до розгляду справи в суді та стануть суттєвим доказом правомірності дій військових правоохоронців та важливим інструментом для зменшення часу розглядів справ у судах, - впевнений полковник Василь Якимець.
Начальник патруля військової служби правопорядку сержант Ярослав Бряга разом з двома підлеглими із категорії контрактників патрулює в районі міського залізничного вокзалу.

Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец повідомив, що під час перевірки військовослужбовців гарнізону увага наряду звертається на зовнішні чинники, військову форму одягу, наявність особистих документів та підстав для відрядження. Сержант радіє новим підходам у виконанні службових завдань та розцінює такий крок, як чергову сходинку до стандартів Збройних Сил провідних країн світу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також