Військовиків знову відправили на схід

1386 0

Ми у соцмережах:

Військовиків знову відправили на схід

Військові правоохоронці з Рівного в чергове вибули в АТО для підтримання військової дисципліни та правопорядку

На території зонального відділу ВСП, відбулися урочисті заходи з відбуття групи військовослужбовців в район виконання завдань АТО. Групі провели інструктаж, довели остаточний маршрут руху та порядок їх доповіді про прибуття.

Як зазначив начальник штабу – перший заступник начальника Рівненського зонального відділу ВСП полковник Артур Корф, ротація військових правоохоронців відбувається кожних чотири місяці. Рівненські військові правоохоронці патрулюють села, супроводжують колони військової техніки та виконують інші завдання, що забезпечують підтримання військової дисципліни та правопорядку серед військовослужбовців в районах відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Луганськ», зокрема в Сватівському та Троїцькому районах.

- Вже завтра військовослужбовці дістануться місця призначення, а ще за два дні інша група підлеглих зі сходу України повернуться до рідних домівок, - підкреслив старший офіцер.

За традицією, перед довгою дорогою військовий капелан отець Сергій прочитав молитву, попросив у Всевишнього Божого благословення й ангела-охоронця для кожного бійця, що захищає мир. Священник окропив військовослужбовців свяченою водою та вручив їм кишенькові ікони.

За матеріалами підполковника Віктора Шубца, прес-офіцера Міністерства оброни України в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також