Військовий з Туреччини має овечу ферму на Рівненщині (відео)

1875 0

Ми у соцмережах:

Військовий з Туреччини має овечу ферму на Рівненщині (відео)

Полковник з Туреччини Сабрі створив на Рівненщині сімейний бізнес – овечу ферму. Його родина проживає в Туреччині, а дружина приїжджає в Україну щомісяця. У програмі “Ля Село” колишній військовий розповів про те, як влаштований його бізнес у селі Деражне Рівненської області.

Фермер займається двома породами: романівські вівці та Меринос. Сільське господарство в Україні, на його думку, має чималі перспевктиви, але поки малорозвинене:

Сільське господарство і тваринництво - це одна з галузей, яку держава повинна підтримувати. У цьому сенсі в Туреччині надають велику підтримку тим, хто пов’язаний з сільським господарством. Безвідсоткові кредити, знижуються податки – уряд дуже свідомо підходить до цього питання. В Україні наразі тваринництво не отримує належної підтримки – інвестори і бізнесмени з цієї галузі розраховують тільки на свої сили. Я вважаю, що в Україні найближчим часом як в сільському господарстві так і у тваринництві, будуть створені умови для своїх громадян і іноземних інвесторів. Тому галузь швидко розвиватиметься”,– розповідає пан Сабрі.

Детальніше дивіться у випуску програми “Ля Село”:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також