Вхідні двері від «Сталь-М» - це безпека та комфорт вашого помешкання

2467 0

Ми у соцмережах:

Вхідні двері від «Сталь-М» - це безпека та комфорт вашого помешкання

Обираючи якісні та надійні металеві двері для власного будинку, квартири чи офісу, рекомендуємо зупинитися на продукції компанії «Сталь-М», яка вже майже 20 років у Рівному на сучасному автоматизованому обладнанні виготовляє унікальні високоякісні вхідні металеві двері.

А організацію процесу виробництва забезпечують висококваліфіковані фахівці з чималим досвідом роботи у цій сфері. Саме ці фактори і є запорукою успіху того, що «Сталь-М» вже тривалий час займає лідируючі позиції на ринку дверей України. Дуже важливо, що двері рівненського виробника «Сталь-М» сертифіковані й відповідають вимогам ДСТУ «Блоки дверні металеві протиударні вхідні в квартиру», що свідчить про їхню якість і надійність. Для виготовлення всієї продукції з торговою маркою «Сталь-М» використовуються винятково якісні матеріали та комплектуючі. Усі двері серійно комплектуються замком «MUL-T-LOCK» 4-стороннього замикання, циліндрами «MUL-T-LOCK» та «ABLOY», захисною фурнітурою «ROSTEX» або «MUL-T-LOCK». Крім високих протизламних і протипожежних властивостей, вхідні двері «Сталь-М» мають багато варіантів оздоблення, що дозволяє їм гармонійно вписуватись фактично у будь-який інтер'єр. Залежно від вимог вони можуть бути або по-діловому стриманими, або виконані в сміливому технодизайні, підкреслювати статус вишуканими накладками з масиву дуба, або стати прикрасою котеджу завдяки поєднанню дуба, тонованого скла та кованої решітки. Багаторічний досвід роботи дозволяє підприємству виготовляти сталеві двері різних варіацій. І незалежно від фінансових можливостей кожен зможе підібрати для себе найкращий варіант - серію преміум-класу або економ-варіант. Ми пропонуємо наступні серії високоміцних дверних конструкцій: • GLADIATOR. Це вхідні металеві протизламні двері, висока заводська якість у поєднанні з яскравим дизайном і доступною ціною яких робить їх універсальним рішенням для квартир та приватних будинків. • GOLD. Двері металеві вхідні протизламні, що виготовляються під індивідуальні замовлення. Широкий вибір варіантів декоративного оздоблення та найвища якість дозволять гарантовано вразити ваших гостей сучасним дизайном і забезпечити безпеку та спокій у вашому домі. Такі двері стануть безперечною прикрасою будь-якого будинку чи квартири. • ПРОТИПОЖЕЖНІ ДВЕРІ. Двері металеві протипожежні суцільні та зі склінням з межею вогнестійкості ЕІ-30, ЕІ-60 призначені для заповнення будівельних прорізів у протипожежних перешкодах (перегородках, стінах) будівель і споруд з метою запобігання розповсюдженню пожежі та чадних газів до прилеглого приміщення протягом нормованого проміжку часу. І найголовніше: яку б продукцію «Сталь-М» ви не обрали, виробництво металевих дверей «Сталь-М» відбувається на найвищому рівні, що робить їх ідеальним рішенням для облаштування комфортного і безпечного помешкання. Двері «Сталь-М» можна придбати у фірмових магазинах, на базі яких функціонують інформаційно-консультаційні центри з питань безпеки. Там ви зможете отримати професійні та безкоштовні консультації щодо вибору і оптимальної комплектації з різноманітного асортименту товарів безпеки.

Чекаємо на вас у наших магазинах в Рівному:
вул. Соломії Крушельницької, 77 (навпроти Покровського собору) та вул. Київська, 67 (ТЦ «Арена», приміщення супермаркету «Торба»).
Більше інформації на сайті: http://stal-m.ua
Довідки за телефонами: (096) 630-69-03, (067) 360-43-44
Текст розміщено на правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також