Власника маршрутки, яка розбилась під Житомиром, відправили під домашній арешт

3502 0

Ми у соцмережах:

Власника маршрутки, яка розбилась під Житомиром, відправили під домашній арешт

Сьогодні Корольовський районний суд м.Житомира обирав запобіжний захід власнику маршрутки «Київ-Рівне» Петру Луцику, в якій 20 липня у ДТП загинули 10 людей.

Після 12:00 до судової зали доставили затриманого – 41-річного жителя Рівненської області, повідомляє Житомир.інфо.

Нагадаємо, за інформацією правоохоронців в результаті аварії загинув водій маршрутки Віталій Мельничук та 9 пасажирів, серед яких - троє дітей. Власник автобуса був затриманий 20 липня. 

У суботу, 21 липня,  власнику автобуса, водієм якого спричинено зіткнення, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 287 КК України (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації). Розслідуванням установлено, що автобус марки D Volkswagen LT-35 належить жителю Рівненщини, який у порушення Правил дорожнього руху,не забезпечив технічний стан транспортного засобу та його обладнання вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, а також правил технічної експлуатації, та допустив до керування водія, який перебував у стані стомлення.  

Сьогодні  клопотання поліції про взяття чоловіка під варту судом не було задоволено, натомість йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 2 місяці, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також