Водій позашляховика не увімкнув покажчик повороту і за мить про це пошкодував

1391 0

Ми у соцмережах:

Водій позашляховика не увімкнув покажчик повороту і за мить про це пошкодував

В автомобілі порушника поліцейські знайшли бурштин.

Під час патрулювання на вулиці Відінський у Рівному сьогодні вночі патрульні помітили автомобіль Jeep Grand Cherokee, водій якого під час виконання маневру повороту не увімкнув покажчик повороту, чим порушив пункт 9.2б правил дорожнього руху.

Під час спілкування з 26-річним водієм інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння, однак від огляду на місці зупинки та у медзакладі водій відмовився у присутності двох свідків. На водія склали протокол за керування в стані сп'яніння (по відмові) та постанову за порушення користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку.

На задньому сидінні під час поверхневої перевірки патрульні виявили пакет з камінням, зовні зхожим на сирець - бурштину. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі за фактом зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом розпочали досудове розслідування .

Патрульна поліція Рівненської області повідомляє, що за минулу ніч  патрульні виявили 9 водіїв, які керували в стані сп'яніння. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також