Водій «Шкоди», який збив трьох людей, пішов з суду додому

3062 1

Ми у соцмережах:

Водій «Шкоди», який збив трьох людей, пішов з суду додому

Два місяці цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслета. Таку міру запобіжного заходу обрали сьогодні для 23-річного водія Петра Костюка у Рівненському міському суді. Після засідання чоловіка відпустили.

Від будь-яких коментарів він відмовився.

Нагадаємо, у суботу водій "Шкоди" наїхав на трьох пішоходів між Здовбицею та Уїздцями на Здолбунівщині. Тоді 48-річна жінка загинула на місці. Разом із жінкою під колеса потрапило двоє хлопчиків: семирічний онук та десятирічний племінник, їх із травмами різного ступеня важкості доправили до лікарні. 

Телеканал UA:Рівне повідомляє, що сьогодні молодшого хлопчика виписали, а старшого перевели в Рівненську міську дитячу лікарню.

Алла Панчук, прокурорка обласної прокуратури, просила суд відправити водія під варту. 

Оксана Теперик, адвокатка підозрюваного, вважає, що доцільно було б обрати міру запобіжного заходу цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю.

Петро Денисюк, слідчий суддя, заявив: :

- Заслухавши думку прокурора, пояснення слідчого, адвоката підозрюваного. Дослідивши наявні матеріали кримінального провадження в сукупності з іншими доказами, слідчий суддя прийшов до висновку, що у задоволенні клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою слід відмовити. Обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також