Водія відправлять у колонію на 5 років за смерть пішохода

1300 0

Ми у соцмережах:

Водія відправлять у колонію на 5 років за смерть пішохода

Винуватець ДТП Петро, який збив людину і втік, також має відшкодувати понад 150 тисяч гривень майнової та моральної шкоди родині загиблого.

Майже два з половиною роки тому мешканець Рокитнівського району 20-річний Петро Середович збив автомобілем «Мазда» біля Старого Села чоловіка, який йшов узбіччям, та втік з місця ДТП, залишивши того помирати. Коли його розшукали правоохоронці, водій був вже тверезим.

За порушення правил безпеки дорожнього,  що спричинило смерть потерпілого, та за завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані, Сарненський райсуд у жовтні 2017 року засудив водія "Мазди" на 5 років розбавлення волі. .Не погодившись із таким судовим рішенням, обвинувачений та його захисник оскаржили цей вирок.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила "РВ", що під час розгляду апеляції прокурор наполягав на призначенні справедливого покарання - 5 років позбавлення волі. Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Рівненської області нещодавно у задоволенні апеляційної скарги обвинуваченого та його захисника відмовила, а рішення суду першої інстанції залишила без змін. Отож засуджений, якому виповнилося 23 роки,  відбуватиме покарання у колонії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також