Воду з трьох вулиць Рівного пустять під пам’ятник Бандері

1550 2

Ми у соцмережах:

Воду з трьох вулиць Рівного пустять під пам’ятник Бандері

Рівненські архітектори придумали, як вирішити проблему підтоплення міста дощовою водою — збудувавши підземний резервуар.

Дмитро Котляров, архітектор:

— Вода по каналізаційних трубах діаметра 900 з центру тече до перехрестя вулиць Бандери-Чорновола. Так само — і вода від «водника». Через велику кількість колектор не встигає її приймати. Зараз вода збирається на перехресті цих вулиць та через природний ухил місцевості тече до центру. Аби цього не було, потрібно на площі, там, де заплановано зведення пам’ятника Бандері, облаштувати великий підземний резервуар глибиною 2,5 метра і площею 700 метрів квадратних.

При цьому можна вирішити відразу чотири завдання у цьому місці. По-перше, збудується акумулятор для води, центр Рівного не буде «плавати». По-друге, буде встановлено пам’ятник Степану Бандері. По-третє, буде приведено в порядок площу неподалік зупинки громадського транспорту на Чорновола. По-четверте, буде облаштовано вхід з того боку до парку ім. Шевченка. Зауважу: якщо всі роботи виконувати окремо, то обійдеться вдвічі дорожче.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також