Вокзальні туалети: вхід буде один

3350 2

Ми у соцмережах:

Вокзальні туалети: вхід буде один

На залізничному вокзалі у Рівному розпочалися будівельні роботи. Але вони не стосуються ні самого приміщення вокзалу, яке уже варто було б «освіжити», ні реконструкції перону, яку ще торік обіцяли. Розпочали — з туалетів. Як і сам вокзал, вони працюють з 1953 року. Досі їх хіба що іноді підфарбовували.

Олександр Мулявка, начальник Рівненського залізничного вокзалу:

— Обіцяних грошей на ремонт і реконструкцію так і немає. Тому від продажу квитків акумулювали власних 300 тисяч гривень на ці роботи. Повірте, самим було соромно за стан цих туалетів. Після реконструкції обидва туалети будуть справа від входу у вокзал — там, де зараз тільки чоловічий. Уже вибили усі перегородки, замінили стару каналізацію, забетонували підлогу. За місяць плануємо завершити роботи. Жіночий туалет, розташований зліва від входу у вокзал, до того часу працюватиме — щоб не завдавати незручностей пасажирам. А згодом це приміщення будемо використовувати як підсобне.

Скільки треба буде заплатити, щоб скористатись оновленими вокзальними туалетами, поки не відомо. Досі пасажири платили за вхід 2,50 грн. Нагадаємо, що на залізничному вокзалі є ще два безкоштовних туалети — на пероні. Ремонтувати їх поки не будуть. Хоча вони також не в кращому стані.

Богдан СЛОНЕЦЬ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також