Вранці чи ввечері

1774 0

Ми у соцмережах:

Вранці чи ввечері

Зелений чай піддається мінімальній ферментації, тому в ньому зберігаються вітаміни, мінеральні та інші корисні речовини. Але чи завжди корисний зелений чай і коли його пити?

Відомо, що зелений чай запобігає розвитку атеросклерозу, розмноженню бактерій в ротовій порожнині, захищає шкіру від дії ультрафіолетових променів, допомагає скинути зайві кілограми. Він також нормалізує рівень цукру в крові, уповільнює ріст злоякісних новоутворень і т. д. Однак іноді буває, що після чашки напою ми не можемо довго заснути або, навпаки, відчуваємо сонливість. Коли ж найкраще пити зелений чай?

Більше влітку, менше взимку. Зелений чай відомий своєю здатністю знижувати температуру тіла. Тому його краще пити влітку, а чорний чай — взимку.

Не ранковий напій. Зелений чай не варто пити рано-вранці або на голодний шлунок.

За дві години до або після їди. Зелений чай поглинає з їжі залізо. Тому не варто його пити під час їди.

Не менш ніж за дві години до сну. Зелений чай містить кофеїн. Чашка напою на ніч — погана ідея. Також зелений чай має сечогінний ефект, а значить, вам забезпечено нічні походи в туалет.

Не більше 2?3 чашок у день. Не пийте багато зеленого чаю протягом дня, інакше можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Регулярне вживання зеленого чаю і фізичні вправи допоможуть скинути зайві кілограми. Це стане помітно вже через кілька днів, однак знайте міру.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також