Втекти від патрульних не зміг, бо не знав коду

1474 0

Ми у соцмережах:

Втекти від патрульних не зміг, бо не знав коду

Екіпаж поліцейських під час патрулювання в центральній частині міста Рівного помітив, як водій автомобіля "Мерседес" не надав переваги у русі пішоходам, які переходили проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Він ледве їх не збив.

Коли патрульні наздогнали автомобіль, водій вибіг із нього та спробував втекти у під'їзд багатоповерхового будинку, який знаходився неподалік. Йому це не вдалося, бо на дверях був кодовий замок, шифру якого 37-річний мешканець міста Костополя не знав. Своєї вини під час спілкування з патрульними чоловік не визнавав та заперечував, що має будь-яке відношення до події, яка трапилася. Після тривалої розмови водій все ж таки надав усі необхідні документи для перевірки, які дістав з автомобіля.  Під час спілкування у водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердив тест - 0,41% проміле.

На 37-річного костопільчанина патрульні склали адмінматеріали за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та за ненадання переваги у русі пішоходам. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також