Скандальні лавки на Лебединці, зроблені за проєктом підприємця Булки, відремонтують

2147 0

Ми у соцмережах:

Скандальні лавки на Лебединці, зроблені за проєктом підприємця Булки, відремонтують

Поламані та неохайні, навіть уже сідати бридко, — обурювалися перехожі, які минали старі лавки на сходах у парку Молоді, що ведуть до обласного краєзнавчого музею. Вуличні меблі незвичної форми з’явилися тут у 2017-2018 роки, їх встановили коштом громадського бюджету. Тоді ці кілька лавок обійшлися у 250 тисяч гривень. Рівняни навіть прозвали їх «лавки Булки», за прізвищем автора проєкту, який тут поряд мав автокав’ярню.

Передбачалося, що матеріал, з якого вони виготовлені, — водостійкий, та все ж випробування часом та стихією не витримав. Днями частину лавок комунальники повантажили у машину і забрали — на ремонт.

Руслан Гудима, директор департаменту інфраструктури та благоустрою міста:

— В минулому році частину лавок забрали, відновили і потім повернули на місце. На цей рік теж маємо трохи грошей, тож будемо приводити до належного стану решту. Ці ж лавки не просто так там з’явилися — ми лише відновлюємо ті лавки, які вже були спроєктовані під цю ділянку і до яких рівняни вже звикли. Бо перебудовувати зараз і замінювати на інші — це більш обтяжливо фінансово, ніж просто відновити те, що є, і воно далі буде служити місту. Тим більше, що нам назустріч пішли виробники ДСП — мають вологостійкі плити і зробили їх нам за гарною заниженою ціною, щоб ми могли відновити ці вуличні меблі дешевше.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також