Вулиця Макарова: ремонтуватимуть дорогу влітку

2408 0

Ми у соцмережах:

Вулиця Макарова: ремонтуватимуть дорогу влітку

Ще 18 квітня міське управління капітального будівництва підписало договір із компанією «Будальянс Груп» на ремонт вулиці Макарова — від перетину з Дубенською до вулиці Павлюченка. Але попри хорошу погоду і те, що вкласти в асфальт мають понад 41 млн. грн. вже цього року, роботи там поки не розпочинають.

Відповідно до договору, який підписав начальник міського УКБ Сергій Кушнір, фірма розпочне знімати шари асфальту на Макарова тільки з 21 травня. Покласти нове покриття зобов’язані за чотири місяці — до 21 вересня. Зважаючи на те, що йдеться про капітальний ремонт 1,2 км вул. Макарова і на те, скільки часу в нас ремонтують дороги, терміни фірмі дали невеликі.

Окрім заміни дорожнього полотна, відповідно до договору, «Будальянс Груп» ще має зробити на ділянці освітлення. На початок робіт фірма отримає 14,4 млн. грн. авансу із міського бюджету.

Компанія «Будальянс Груп» була найдорожчою учасницею на торгах. «Рівнеавтошляхбуд» та «Фіалка» пропонували суми, менші на два мільйони гривень, проте тендерний комітет їхні пропозиції відхилив.

«Будальянс Груп» з минулого року, нагадаємо, ремонтує вулицю Романа Шухевича, за яку отримає понад 27 млн. грн. Фактично фірма є правонаступницею підприємства «Трансзахід логістик», яке ремонтувало ділянку на вулиці Соборній — від костелу до повороту на вулицю Старицького — і не завершило тротуари. Власником обох підприємств є киянин Ігор Войтко.

Додамо, що УКБ також замовило виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво бульвару Богдана Хмельницького (від вулиці Винниченка до Буковинської) та на зведення підземного переходу під залізницею між вулицями Дворецька та Малорівненська. Проекти обійдуться місту у близько 300 тис. грн.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також