Xiaomi Redmi Note 8 Pro: обзор смартфона

737 0

Ми у соцмережах:

Xiaomi Redmi Note 8 Pro: обзор смартфона

Redmi Note 8 Pro — потужний функціональний «середняк». Його вистачить для основних задач. За рівнем популярності та обсягом продаж телефон випередив багатьох конкурентів. Що в ньому особливого? Давайте подивимося.

Корпус та дисплей

Redmi Note 8 Pro дивує в першу чергу своїм забарвленням. Крім білого і сірого, які теж до речі виглядають цікаво, в лінійку додали «хвойний зелений», який виглядає просто заворожуюче. Цей колір як хамелеон може приймати різні відтінки: від світло-зеленого до блакитного. Залежить від освітлення, кута падіння світла і інших факторів.

Виглядає смартфон як сендвіч зі скляних панелей з металевою рамою. Причому тут не якесь безіменне загартоване скло, а справжній Corning Gorilla Glass 5, що підтверджено на офіційному сайті corning.com. Скло від «горили» використовується не тільки на лицьовій частині, а й на тильній.

Виглядає рішення дуже стильно — привабливий дизайн смартфона можно підкреслити відмінним чохлом, який не складно знайти за посиланням https://webaks.com.ua/category/xiaomi-redmi-note-8/.

Камера

Блок з камерами розташований по центру і складається з основного модуля, ультра ширококутного модуля, модуля для макрозйомки і допоміжного модуля для визначення глибини в портретному режимі, завдяки якому фото будуть дуже яскравими та чіткими. Прямо під камерами розташований сканер відбитків пальців.

Автономність та продуктивність

Модель потужна, працює на базі процесору Mediatek Helio G90T. Або забезпечити стабільну багатогодинну роботу, пристрій укомплектовано системою рідинного охолодження.

Варто відзначити, що в Redmi Note 8 Pro збільшили ємність акумулятора до 4500 mAh, але заряджається він досить швидко. Фактично на повний заряд іде 2 години, причому 80% він набирає за 1 годину 15 хвилин:

• 15 хвилин - 15%

• 30 хвилин - 32%

• 45 хвилин - 49%

• 1 годину - 64%

• 1 година 15 хвилин - 80%

• 1 година 30 хвилин - 91%

• 1 година 45 хвилин - 98%

• 1 годину 52 хвилини - 100%

Тож брати чи ні?

Висновки робіть самі, проте модель є однією з кращих на ринку. Зараз придбати смартфон можно за 190$, що дуже вигідно. Тримаючи в одній руці Samsung S9, а в інший Redmi Note 8 Pro починаєш розуміти чому останнім часом смартфони Xiaomi так популярні. По суті бюджетний Redmi Note 8 Pro візуально і тактильно нічим не поступається іменитому корейцеві. Тому він стане вашим вірним помічником або гарним подарунком близькій людині на свято.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також