Як підібрати взуття для бігу

1025 0

Ми у соцмережах:

Як підібрати взуття для бігу

Нещодавно розпочався літній сезон, а це привід привести себе у форму. Якщо ви хочете зайнятися спортом і трохи побігати, то в Екстрим Стайлі ви знайдете необхідне взуття.

Зручне і якісне взуття - це найголовніше в приємній пробіжці. Давайте розберемось, як же вірно обрати правильну модель, яка підійде саме вам.

На що звернути увагу?

  • Коли обираєте взуття, то вам треба звернути увагу на такі фактори, як:
  • Особливості ваших ніг
  • Важливість дизайну спортивного взуття
  • Наскільки зазвичай ваші ноги мерзнуть
  • Тип грунту
  • Ціль придбання взуття - тренування або змагання

 

Про все подробніше

Розуміючи, навіщо вам потрібне нове спортивне взуття, ви одразу позбавляєте себе від цілої купи зайвих роздумів. Не треба також зовсім забувати і про індивідуальні параметри: розмір ноги, вагу взуття і власні побажання.

При виборі ідеального взуття для бігу, обов'язково треба звертати увагу на розмірну сітку виробника. У різних виробників взуття може бути маломіркою, а може і навпаки, уважно вивчіть цей нюанс.

Взуття призначене для тренувань на довгі дистанції завжди важче за те, що використовують для змагань. А ось взуття з шипами взагалі легше за кімнатні капці.

Амортизація - важливий елемент вдалої пробіжки. Світові бренди спортивного взуття, зазвичай мають свою технологію амортизації, оберіть саме ту, яка вам підходить найліпше. Адже це майже не найголовніший критерій вдалого вибору. Для того, щоб підібрати взуття без шкоди для свого здоров'я і з добрим прискоренням, варто проконсультуватися з лікарем ортопедом.

Не треба забувати про самовираження. Яскравий дизайн - це те, що підкреслить вашу особистість, особливо це приваблює жіночу половину клієнтури.

Якщо постійне зав'язування шнурків вас не змушує радіти, то це теж важливий фактор. Зараз виробники пропонують величезний вибір взуття, зі шнурками, що потрібно зашнуровувати та із зав'язками, за які просто потягни і можна бігти. Також ви можете підібрати спортивне взуття на липучках.

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також