Як правильно підібрати туфлі для особливих випадків та повсякденного носіння

857 0

Ми у соцмережах:

Як правильно підібрати туфлі для особливих випадків та повсякденного носіння

Взуття є однією з ключових частин образу і важливо вибрати правильну пару, яка створить ідеальну атмосферу. Зробити це може бути складно, оскільки існує безліч доступних варіантів.

Деякі туфлі гармонійно доповнюють casual-сукні, в той час як інші підкреслюють розкішне вбрання. Далі ми обговоримо чинники, що впливають вибір правильного варіанту. Придбати оригінальні брендові туфлі жіночі з гарантією якості за доступною ціною можна в мережі мультибрендових магазинів взуття та аксесуарів «Міратон».

Розбираємось, як правильно підібрати туфлі до конкретної нагоди.

Враховуйте зручність та привабливість

Це надзвичайно ефективний метод, в якому поєднуються два важливі аспекти: практичність та краса. Ідея полягає в тому, щоб переглянути різні типи взуття і вибрати підходящу пару, в якій ви виглядатимете привабливо і почуватиметеся комфортно. Сезонність є важливим моментом: обов'язково необхідно враховувати погоду у різні пори року. Якщо це зима, то вона відчиняє двері для безлічі різних колірних комбінацій та різних образів, які ви, можливо, не захочете носити в середині липня.

Зважте формальність та доречність

Другий аспект – доречність. Припустимо, ви збираєтеся на весілля чи роботу. Перше, швидше за все, буде формальним заходом, а друге – діловим. Це означає, що вам потрібні дві окремі комбінації кольорів, тканин та вбрання. Урочиста подія вимагає високих підборів, які будуть відповідати вашому офіційному образу. З іншого боку, похід на пляж – це повсякденно, і для цього випадку шльопанці стануть ідеальним взуттям.

Зверніть увагу на тип заходу та активність

Перш за все вам потрібно подумати про захід, який ви плануєте відвідати. Можливо, певні туфлі і чудові, але для конкретного випадку вони можуть бути недоречними. Наприклад, якщо ви плануєте прогулятися парком, підбори не підійдуть. Знову ж таки, ви не можете взяти участь в офіційній зустрічі в кросівках. Також у діловому середовищі неприпустимі шльопанці.

Крім того, варто враховувати рівень активності. Якщо ви сидите весь день в офісі за столом, то можуть бути допустимі туфлі на підборах. Але якщо ви знаєте, що проводитимете час на ногах протягом довгого часу або багато ходитимете по місцевості, тоді вам слід вибрати модель на низькому ходу.

Ось кілька порад, як на практиці вибрати взуття:

- Надягніть балетки або лофери, якщо ви йдете на неформальну зустріч. Занадто ошатні чи офіційні туфлі виглядатимуть перебільшенням.

- Для довгих вечірніх суконь найкращим доповненням стануть класичні човники або – для шанувальниць розкоші та блиску – ошатні туфлі з декором на запаморочливій шпильці.

- Поєднуйте туфлі на підборах з джинсами або босоніжки на платформі з костюмами для вечірок.

- Якщо ви хочете купити декілька пар, додайте до списку чорні туфлі-човники, високі чоботи та сандалі з ремінцями, щоб забезпечити собі капсульну колекцію взуття для будь-якого заходу.


Отже, ви можете оцінити різні типи взуття та вибрати один. Це, безсумнівно, позбавить вас одноманітності. При виборі постарайтеся підкреслити свій стиль, використовуючи унікальні кольори та дизайни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також