Як вибрати модні жіночі кросівки: топ-6 трендів 2024 року

364 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати модні жіночі кросівки: топ-6 трендів 2024 року

Кросівки вже не перший сезон є поширеним варіантом щоденного жіночого взуття на будь-який випадок. Їх взувають на прогулянки, побачення, роботу, носять зі спортивним та повсякденним одягом, в тому числі сукнями та спідницями. Звісно, як і на будь-яку іншу річ з гардеробу на кросівки існує мода. Більше того, кожного сезону з’являються певні тренди, на які і варто орієнтуватися тим, хто хоче купити модні жіночі кросівки. Ось основні шість, на які варто зважати вже цього року:

  1. Білий колір.
  2. Кольоровий монохром.
  3. Різнобарвні моделі.
  4. Принти.
  5. Яскраві акценти.
  6. Повернення ретро.

Розглянемо кожен тренд детальніше.

Білий не здає позицій

Дійсно білий колір вже кілька сезонів поспіль є актуальним. Весна 2024 – не виключення. Аби виглядати стильно і при цьому не прогадати з трендами можна просто вибрати нову пару білих кросівок.

Але зверніть увагу, що білий – досить маркий колір. Пил, бруд, трава – все це призводить до того, що білі охайні кросівки стають забрудненими та неохайними. Такі моделі потребують багато уваги та постійного догляду, тому краще мати запасні – теж білі чи кольорові. Тим більше, що кольоровий дизайн – це один з нових трендів.

Кольоровий монохром: які відтінки вибирати

Не дивлячись на популярність білих кросівок, поступово в моду повертаються кольорові рішення. Серед популярних відтінків: рожевий, червоний, жовтий, ліловий, оранжевий, м’ятний. Вони чудово підійдуть на весну-літо.

Зверніть увагу на пастельні та приглушені кольори, вони дійсно трендові. Ще один плюс такого рішення – кольорове взуття може стати яскравим акцентом і оживить будь-який образ. Тож не бійтеся експериментувати.

Разнобарвні моделі

Любительки яскравого взуття нарешті можуть відірватися. В 2024 році повертається мода на різнобарвні моделі. Принаймні, вони вже є в колекціях Jimmy Choo, Adidas, Good News, New Balance.

Звичайні виробники теж підхопили цей тренд і можна купити жіночі кросівки в різнобарвному дизайні не за всі гроші світу. Великий вибір моделей представлений на платформі Shafa. Тут представлені товари від відомих брендів та класу мас-маркет, тож можна підібрати рішення на будь-яку суму.

Принти в дизайні

Не лише різнобарвний колор-блок нарешті повертається в моду. Одним з актуальних трендів є принти. Тож, кросівки в дизайні «під леопарда» - справжній шик. І не обов’язково дотримуватися природніх кольорів. Леопардовий принт може бути й кольоровим, це лише додасть шарму вашій парі взуття.

І до речі, в таких кросівках ви точно не залишитеся непоміченою. А чи не це головна мета будь-якої жінки?

Які яскраві акценти в моді

Цей тренд до душі буде тим дівчатам, хто не хоче відступати від улюблених білих кросівок, але при цьому хотів би додати кольорів в свій образ. Яскраві акценти в дизайні можуть бути різними. Ось пара популярних прийомів: кольорова шнурівка чи кольорова підошва. І якщо в другому випадку треба ціленаправлено шукати взуття в такому дизайні, то в першому можливо обійтися своїми силами.

Достатньо просто купити кольорові шнурки і ваші білі кросівкі заграють новими барвами.

Повернення до ретро

Тут все просто – повертаються в моду кросівки у дизайні, який був актуальним в 90-ті та 2000-ні роки. Звісно, це не привід діставати з комори старі шузи, просто зважайте, що коли на сайті побачите взуття в трохи вінтажному дизайні – це не «старі запаси», а тренд, який тільки набуває популярності.

Багато в чому такі моделі нагадують класику, але дещо модернізовану. Загалом, купуючи такі кросівки можна бути впевненим, що завтра вони не вийдуть з моди. Цей тренд тільки починає приживатися і, зважаючи, що він не передбачає суттєвих оригінальних рис в дизайні, то ці моделі будуть дійсно актуальними не один сезон.

Загалом, можна відмітити, що основною тенденцією моди на кросівки в 2024 році є повернення кольорів в найрізноманітніших інтерпретаціях. Це і тотал колор, і різнобарвні поєднання, і яскраві акценти. Але і універсальні білі кросівки залишаються актуальними. Тож підібрати модель по душі зможуть жінки з будь-якими уподобаннями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також