Якщо Коваль, то голова

2453 0

Ми у соцмережах:

Олександр Коваль — протеже Віталія Коваля?

Уже тиждень звільнений указом президента начальник облвійськадміністрації Рівненщини Віталій Коваль керує Фондом державного майна України. Наразі відомо, що разом з ним до столиці відправилися лише його помічники. Однак цілком ймовірно, що до столиці переберуться ще й заступники колишнього очільника області. Він сам сказав: частина його команди залишиться працювати на Рівненщині, а частина буде серед нових управлінців у столиці.

Серед можливих претендентів на посаду у Києві називають заступника з економічних питань Ігоря Тимошенка. Він є фаховим чиновником, далеким від політики, тож перебував на посаді при трьох головах ОДА, які змінювались — Віталій Чугунніков, Олексій Муляренко та Віталій Коваль.

Подальшу кар’єру в Києві прогнозують і Людмилі Шатковській, заступниці голови. Вона має чималий досвід роботи на керівних посадах підприємств житлово-комунального господарства. Тому робота у Фонді державного майна не має виявитися для нею чимось новим.

А от прізвище наступного керівника Рівненщини — секрет. У політичних колах, які близькі до «Слуги Народу», розповідають, що Віталій Коваль, перед тим як піти, уже висловився щодо свого наступника. На цю посаду «сватають» теперішнього керівника Рівненської РДА та депутата обласної ради зі «Слуги Народу» Олександра Коваля. Однак чи прислухаються у Києві до думки попереднього голови? Адже останнє слово у цій історії буде за президентом Зеленським, рішення якого ще може усіх здивувати.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також