Ями на дорогах позначили фарбою

2433 0

Ми у соцмережах:

Ями на дорогах позначили фарбою

Рівненські шляховики призупинили так званий ямковий ремонт на дорогах Рівного. Чекають завершення тендерів. Це так розгнівало водіїв Рівного, що вони вирішили висловити своє обурення у досить цікавий спосіб. Автомобілісти власним коштом придбали 30 літрів спеціальної фарби та дві ночі обмальовували ями на вулицях обласного центру.

Руслан Ткачук, член громадської організації «Авто євросила-Рівне»:

— Усім це уже допекло. Я особисто за весну в своєму «BMW» двічі змінював стійки на колесах. Тому за власний рахунок наші хлопці придбали спеціальну фарбу, схожу до тієї, яку використовують при нанесенні пішохідних переходів та розмітки.Нею ми обвели ями, щоб інші водії могли вберегти своє авто. Особливо це актуально у нічний час. Тепер кола на вибоїнах є на вулицях Чорновола, Степана Бандери, Гагаріна, Костромській, перехресті біля автомобільної станції «Чайка» та на залізничному вокзалі.

До речі, біля залізничного вокзалу асфальт настільки понівечений, що вибоїни там подекуди доходять шириною до 22 сантиметрів. Їх не раз заміряла патрульна поліція та складала протоколи, але марно. Зауважу, що за нашими оцінками найгірша ситуація з дорожнім полотном на вулицях Лесі Українки та Білій.

Віктор Климук, начальник Рівненського шляхово-експлуа­та­цій­но­го управління:

Єдине, що нас зараз стримує у проведенні ямкового ремонту — це система електронних закупівель. На деякі вулиці нам виділяли допорогові 200 тисяч гривень, то ми їх уже освоїли — наприклад, це вулиця Міцкевича. Кошти на усі інші будуть йти через торги.

Тим часом, тендери з поточного ремонту вулиць В’ячеслава Чорновола та Млинівської у районі перехрестя з вулицею Макарова уже на стадії завершення. Незабаром управління житлово-комунального господарства оголосить переможця. Найменші суми з ремонту запропонувало Рівненське ШЕУ — 1 млн. 399 тис. грн. та 1 млн. 464 тис. грн. відповідно.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також