Йому там не місце. Де не можна вішати дзеркало

439 0

Ми у соцмережах:

Йому там не місце. Де не можна вішати дзеркало

Якщо форму дзеркала обирають на свій смак, то вішати його слід за правилами. І річ не тільки в тім, що дзеркало має вписатись в інтер’єр, допомагаючи розширити простір та створюючи відчуття глибини.

Багатьом це може здатися безглуздим рішенням, але є люди, які вішають дзеркало на кухні над газовою плитою. Це небезпечно й навіть може спричинити пожежу. Можливо, ви про це не замислювалися, але приготування їжі може призвести до накопичення жиру й пари, які пошкодять дзеркало і стануть причиною займання. Крім того, наявність цього предмета інтер’єру відволікатиме від приготування їжі, що може також спричинити нещасні випадки.

Часто дзеркало вішають над раковиною у ванній кімнаті. Але під час використання ванни чи душу вода може потрапляти на поверхню дзеркала, що призведе до його швидкого псування. Краще розміщуйте його на бічних стінах чи в інших місцях ванної кімнати.

Закономірно, що у спальній кімнаті мало б бути дзеркало. Однак не рекомендується — вважається, що спляча людина не повинна відображатись у дзеркалі. Дзеркала, які розташовані над ліжком, можуть створювати неприємні відчуття. А ще дзеркала можуть відбивати світло від світильників, що викликає дискомфорт під час засинання. Якщо вам так необхідно подивитися на своє відображення вранці, помістіть дзеркало всередині шафи — на внутрішній стороні дверцят.

А ось у передпокої дзеркалу саме місце — воно здатне візуально розширити простір. Тільки не вішайте його навпроти вхідних дверей. Віддзеркалення дверей викликатиме відчуття, наче за вам хтось спостерігає. Це може викликати занепокоєння, особливо в темний час доби.

Якщо розташувати його навпроти вхідних дверей, воно створюватиме неприємну атмосферу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також