Юрій Панфілов: «Краї ще кульгають»

1456 0

Ми у соцмережах:

Юрій Панфілов: «Краї ще кульгають»

Поразка від «Скали» плюс чотири новачки — таким, якщо коротко, є підсумок другого навчально-тренувального збору рівненського «Вереса» на Львівщині.

ФК Скала 02

Фото ФК «Скала»
Контрольний поєдинок проти одного зі своїх турнірних конкурентів стрийської «Скали» «Верес» проводив після двотижневого збору у Брюховичах. Суперник досить вдалий, адже у чемпіонаті команди між собою вже двічі зіграли, а тому приховувати один від одного свої напрацювання їм вже немає сенсу. Матч відбувався на чудовому штучному полі «Скали» у селі Довге, що недалеко від Моршина («Скала» має своє штучне поле!!!). Як свідчать очевидці, у цій зустрічі стрияни були господарями не лише формально, але й за грою, перемігши у підсумку — 3:1. У рівнян відзначився Ярослав Сокіл, який лише напередодні прибув на оглядини. ФК Скала 01
Фото ФК «Скала»
Після цієї гри керівництво клубу підписало контракти ще з трьома новачками. До воротарів Сергія Семена та Максима Тельнова, а також нападника Павла Таргонія, яких «підписали» ще після першого збору, додалися захисники: Денис Притиковський — 1994 р.н., екс-гравець — «Арсенал» (Київ), ФК «Полтава», «Енергія» (Нова Каховка); Віктор Лиховидько — 1992 р.н., «Арсенал-Київщина»; Ілля Пільтенко — 1993 р.н., «Геліос-Академія» (Харків), «Хімік» (Сєвєродонецьк); Олександр Квачов, 1995 р.н., «Зоря-U-21» (Луганськ). — На другому зборі ми переглянули 16 футболістів, — розповідає спортивний директор НК «Верес» Юрій Панфілов, — переважно це молодь. У нас не було завдання побачити вже у цій грі результат, головне було побачити перспективу того чи іншого гравця. На жаль, з комплектацією є певні проблеми. Не всі ті гравці, яких ми хотіли побачити, приїхали до нас, віддавши перевагу іншим клубам. Втім, ми й надалі шукатимемо підсилення. Незабаром до нас мають прибути ще два-три футболісти, які були на перегляді у клубах вищих за класом. Якщо з нападниками і у нас все більш-менш, то краї ще кульгають. — Які плани на третій збір? — Будемо працювати вже не над індивідуальною, а над командною тактикою. Головна тактична ідея — швидкий вихід в атаку за рахунок пасу. Збір цей знову пройде у Брюховичах. Плануємо ще зіграти зі «Скалою», можливо, з «Говерлою». Хочемо зіграти з командами, які зможуть нас побити. Третій збір «Вереса» триватиме з 5 по 20 лютого. Планується, що команда тренуватиметься не лише у Брюховичах, де штучне поле нестандартих розмірів, але й у Львові на стадіоні «Сокіл». У клубі не виключають приїзду на оглядини легіонерів з Гани та Бразилії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також