З облавтодору стягнули понад 2 мільйони гривень боргів

1127 0

Ми у соцмережах:

З облавтодору стягнули понад 2 мільйони гривень боргів

2 094 471 гривень заборгованості із виплати зарплати стягнули державні виконавці із ДП «Рівненський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» з 3 по 10 травня цього року.

Про це повідомляє відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. Кошти були перераховані 553 людям.

Кожна людина має отримувати зароблені кошти. Жоден роботодавець не повинен уникнути відповідальності. І не важливо – чи це представник малого або середнього бізнесу, чи це велика приватна або державна компанія, – наголошує Микола Станіщук, начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. -  Зазначу, що у 2018 році державні виконавці Рівненської юстиції стягнули 20, 4 мільйони гривень заборгованої заробітної плати.

Нагадаємо, що для боротьби із підприємствами-боржниками по зарплаті на Рівненщині працює регіональний штаб, який координує і контролює виконання рішення суду про стягнення заборгованості із зарплати. На виконанні у територіальних органах ДВС перебуває 1,5 тисячі виконавчих документів щодо стягнення боргів із зарплати. Загальна сума боргу складає 14, 8 мільйонів гривень.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також