З палаючого автомобіля водія діставали свідки

1910 0

Ми у соцмережах:

З палаючого автомобіля водія діставали свідки

Поліція уточнила, що на трасі «Київ-Чоп» у дорожньо-транспортній пригоді , про яку РВ повідомляла кілька годин тому, постраждало троє людей

Нагадаємо, що автопригода сталась цієї ночі поблизу Корця за участі автомобілів «ГАЗ» та «Opel». В останньому від удару виникла пожежа.

За попередньо інформацією обидва автомобілі їхали у напрямку Києва. У селі Жадківка 23-річний водій «Оpel», житель Житомирської області, не впорався із керуванням та допустив зіткнення з фургоном. Від удару автомобіль житомирянина охопило полум’я. З палаючої автівки водія дістали небайдужі свідки події. Його з відкритою черепно-мозковою травмою та переломами госпіталізували в обласну лікарню. За життя чоловіка борються лікарі.

55-річного водія «ГАЗ» каретою швидкої медичної допомоги доставили до медзакладу з ранами рук. Його 37-річна пасажирка отримала закриту черепно-мозкову травму та забій хребта. За фактом порушення правил дорожнього руху у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортною пригоди, зокрема чи були водії тверезими.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також