З перемог стартували на міжнародному баскетбольному турнірі

1216 0

Ми у соцмережах:

З перемог стартували на міжнародному баскетбольному турнірі

З двох упевнених перемог над командами з білоруського міста Брест розпочали виступи на традиційному міжнародному турнірі “Дружба” на призи президента баскетбольного клубу “Рівне” Сергія Ліщука, команди рівненської “ОСДЮШОР”.

Юнацьки “ОСДЮШОР – Рівне” обіграли своїх одноліток з ЦОР Вікторія Брест з рахунком 54:32. Гра дівочих команд цих клубів була на порядок результативнішою, сильнішими стали рівнянки, перемігши суперниць 82:73.

Щодо інших матчів ігрового дня, то надзвичайно напруженим виявився поєдинок між дівочими командами литовського “Алітуса” та одеського “СДЮШОР”. Українки вирвали перемогу у суперниць з рахунком 79:76. Ще в одній грі юнаки з польського Любліна розгромили литовців з Алітуса 93:49.

27 вересня команди зіграли так:  Алітус Литва – Люблін Польща – юнаки 49-93, Алітус Литва – «СДЮСШОР » Одеса – дівчата 76-79,  «ОСДЮСШОР – Рівне» – ЦОР Вікторія Брест – юнаки 54-32,  «ОСДЮСШОР – Рівне» – ЦОР Вікторія Брест – дівчата 82-73

Нагадаємо, що юнацький турнір “Дружба” є традиційним та одним із найстаріших регулярних спортивних змагань на Рівненщині. Він був започаткований ще в дев’яностих роках та носив назву “Помаранчева кулька”, і потім змінив назву на “Дружба”.  Участь в цих змаганнях брали майже всі без виключення вихованці рівненського баскетболу, серед яких і теперішній президент БК “Рівне” Сергій Ліщук, а також інші відомі гравці, а тепер вже навіть ветерани. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також