За добу Рівненщина поховала п’ятьох воїнів

10185 0

Ми у соцмережах:

За добу Рівненщина поховала п’ятьох воїнів

Війна забрала життя ще п’ятьох мешканців краю. На Рівненщині попрощалися із Михайлом Токарцем, Валерієм Велесиком, Юрієм Савичем, Володимиром Босиком та Олегом Китуном.

Михайло Токарець народився на Гощанщині у селі Воскодави. Останні роки працював водієм у ТОВ «Акватон». У 2014 році Михайло добровольцем став на захист Батьківщини, два роки служив у зоні проведення АТО, мав статус учасника бойових дій. Вже на другий день після початку повномасштабного вторгнення знову взяв до рук зброю. 55-річний старший сержант Михайло Токарець загинув 15 січня 2024 року внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Валерій Велесик, 1997 року народження, із Степанської громади. Мешкав у селі Кузьмівка. До війська був призваний у березні 2022 року. Служив на посаді стрільця-санітара. На жаль, воїн загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Юрій Савич
мешкав у селі Миляч Сарненського району. До лав ЗСУ був призваний у березні 2023 року. Служив Юрій на посаді водія. На жаль, 15 січня внаслідок отриманої під час бойового завдання в Луганській області мінно-вибухової травми, несумісної з життям, воїн загинув.

Володимир Босик, 1976 року народження, був жителем села Новаки, що у Вараському районі. На службу воїна призвали у квітні 2023 року. Молодший сержант служив старшим сапером у 117-й окремій механізованій бригаді. Військовий загинув 17 січня внаслідок артилерійського обстрілу у Запорізькій області.

Олег Китун, 1991 року народження, проживав у селі Великі Цепцевичі Антонівської громади. До повномасштабної війни чоловік працював вчителем фізкультури у Більськовільському ліцеї та був тренером з боксу. На службі Захисник з моменту формування тероборони - з 2021 року. На жаль, старший лейтенант загинув у бою на Харківщині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також