За канаву в рівненському парку – мізерний штраф

1284 1

Ми у соцмережах:

За канаву в рівненському парку – мізерний штраф

У Рівному депутати більше 20 хвилин намагалася допитатися у рівненської ДАБІ, як її інспектори покарали підприємця за незаконно виритий котлован у сквері біля Басівкутського озера.

Нагадаємо, що його помітили ще на початку року. Бізнесменка Любов Скринник біля пляжу вирубала приблизно десять дерев. Там у сквері вона орендує наділ у 943 кв.м. та хоче побудувати кафе. Однак розмір виритого котловану більший, ніж земельна ділянка.

- Що ви зробили із людьми, які захоплюють міську землю? З такими темпами хтось у сквері може дорити котлован і до басейну «Авангард», - звернувся голова депутатської комісії з питань комунальної власності Назар Поліщук до в.о. начальника управління рівненської ДАБІ Валерія Стасюка.

Останній виправдовувався, що їх управління займається будівлями, а не ямами. Тому вони безсилі, поки не з’явився фундамент.

Нібито цим уже займається Держгеокадастр, який, до слова, виписав підприємцю штраф розміром 3413 гривень. Любов Скринник й до цього штрафували за схожі речі. Загалом загальна сума штрафів за останні роки склала 7 тисяч гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також