За п`ять смертей на Рівненщині сидітиме 7 років

9097 0

Ми у соцмережах:

За п`ять смертей на Рівненщині сидітиме 7 років

Сарненський райсуд визнав 22-річного водія винним у порушенні Правил дорожнього руху України, внаслідок якого сталася дорожньо-транспортна пригода, та засудив до 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

У червні 2018 року чоловік їхав автомобілем «Мерседес»  автодорогою Київ-Ковель-Ягодин. Поблизу села Орлівка у Сарненському районі, він рухався у напрямку нерівнозначного нерегульованого перехрестя і перед початком повороту ліворуч -  проявив неуважність до дорожньої обстановки, не надав перевагу у русі на першочерговий проїзд перехрестя пасажирському автобусу "Київ-Ковель", який наближався по головній дорозі, а раптово виїхав з другорядної на смугу руху даного транспортного засобу та допустив зіткнення з ним.

Після зіткнення водій пасажирського автобуса втратив контроль над керуванням транспортним засобом, по інерції виїхав на смугу зустрічного руху автодороги сполученням Київ-Ковель-Ягодин, де допустив зіткнення із зустрічним сідловим тягачем з напівпричепом. Вантажівка везла борошно.

Загинуло п’ятеро людпей, а шостій -  заподіяно тяжкі тілесні ушкодження,  ще трьом – середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Свою вину обвинувачений у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю.

Вирок Сарненського районного суду ще чинності не набрав. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також