За вбивство прабабусі цвяходером юнак отримав 7 років позбавлення волі

797 0

Ми у соцмережах:

За вбивство прабабусі цвяходером юнак отримав 7 років позбавлення волі

Вироком Дубенського міськрайонного суду засуджено неповнолітнього 17-річного мешканця міста Дубно до 7 років позбавлення волі за вбивство прабабусі Ганни.

Вбив бо не дала грошей. У Дубно 17-річний хлопець позбавив життя прабабусю. Свідком страшного злочину стала і 14-річна сестра, яка теж прийшла у гості до старенької. Мотивом для вбивство стали не лише гроші, а й повчання прабабусі. Вона нарікала, що хлопець часто пропускає школу.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомляє: під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів та прокурором доведено в суді, що наприкінці січня 2021 року, обвинувачений на ґрунті триваючих неприязних відносин з прабабусею свого вітчима, умисно наніс цвяходером, який приніс з собою, не менше трьох ударів в голову потерпілої, спричинивши таким чином тілесні ушкодження у виді відкритої черепно-мозкової травми, від отримання якої 84-річна жінка померла у лікарні, не приходячи до свідомості.

Прокурором в судовому засіданні вина неповнолітнього в інкримінованому злочині доведена повністю.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим відділенням Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури.

На даний час рішення законної сили не набрало. До набрання вироком законної сили засуджений залишатиметься під вартою.

Читайте також: На Дубенщині хлопець убив прабабусю табуреткою,  За умисне вбивство прабабусі у Дубні арештували неповнолітнього

Більше подробиць про вбивство - у сюжеті Рівне 1.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також