Загинув на Донецькому напрямку воїн-доброволець з Рівненщини

17008 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Донецькому напрямку воїн-доброволець з Рівненщини

Завтра, 23 травня, Рівне проведе в останню земну дорогу захисника України Ігоря Нечипорика. Прощання із Героєм відбудеться о 9:30 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі мікрорайону Тинне.

Ігор Нечипорик народився 27 вересня 1990 року у селі Дермань-2. Закінчив місцеву гімназію, а потім опанував фах кухаря Квасилівському професійному ліцеї.

- Ігор відслужив строкову службу в армії, у 2014 році - брав участь в антитерористичній операції на сході країни. Тож, коли розпочалось повномасштабне вторгнення, просто не міг лишатися осторонь. Він залишив роботу у ТОВ " Стемп" та добровольцем долучився до Збройних сил України. Ігор хотів захистити нас, своїх рідних та близьких, нашого 7-річного сина. Він просто не міг не піти, - розповідає дружина Героя Віта.

Під час служби у зоні проведення антитерористичної операції Ігор був сапером, отримав поранення. Тепер же відверто говорив про те, що з 2022 року війна зовсім інша, ситуація значно складніша.

- Було складно. Але Ігор відразу сказав: тікати чи ховатися не буде та хоробро пішов на бойові позиції. Він був надзвичайно відповідальним, справедливим керівником, за це його неймовірно поважали - продовжує дружина.

10 травня 33-річний старший солдат Ігор Нечипорик загинув на Донецькому напрямку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також