«Західний вогонь» стартував з поразок

1357 0

Ми у соцмережах:

«Західний вогонь» стартував з поразок

Рівненська бейсбольна команда «Західний вогонь» не надто впевнено розпочала новий чемпіонат. Рівняни, які є чинними віце-чемпіонами країни, у себе на полі двічі програли новачку Дивізіону А столичній «Атмі» — 1:4, 0:1. Ще в одній зустрічі гості неправильно провели заміну, за що отримали технічну поразку.

— Ця команда раніше виступала у Дивізіоні А, але через проблеми з фінансуванням знялася зі змагань. І от вона знову повернулася,  — розповідає головний тренер «Західного вогню» Володимир Судимак. — «Атма» зібрала дуже сильний склад. Там грає троє білорусів, які їздили на перегляд в американську Мейджор-лігу, двоє молдован. Головний тренер також білорус. Повернувся до Києва і наш Євген Ткаченко. Він буде там граючим тренером.

— Тобто знову стати срібним призером чемпіонату цього сезону буде непросто?

Складно зараз говорити про турнірні завдання. У нас зараз йде зміна поколінь. Залишилося лише кілька досвідчених гравців, решта — юніори. Хотілося б бути у трійці. 26–27 травня у нас гостюватиме «Діамант» з Кропивницького, тоді й побачимо, хто є хто. Найімовірніше, це буде наш конкурент у боротьбі за «бронзу». Хоча, думаю, і з киянами можна боротися.

— Цього року «Західний вогонь» заявив у Дивізіон Б ще й другу команду…

— Цьогоріч у Дивізіоні Б гратиме дев’ять колективів, з яких дві рівненські команди. Це наші дублери — ДЮСШ «Колос», а також ветеранський колектив «Вест Сайд». А в Дивізіоні А — п ’ять клубів.

— А чи немає сенсу створити одну лігу на 14 команд?

— Рівень команд у Дивізіонах А та Б дуже різний, а тому сенсу їх об ’єднувати немає. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також