Захищає українське небо «Акушер» з Рівненщини

6838 0

Ми у соцмережах:

Захищає українське небо «Акушер» з Рівненщини

Володимир із позивним «Акушер» - головний сержант взводу зенітно-артилерійської батареї 115 окрема механізована бригада ЗСУ . Родом військовий з Костопільщини. На фронті з перших днів.

- У мене була можливість виїхати за кордон. Власне, я повернувся звідти. Коли почалась війна, відразу пішов у військкомат, - розповідає Володимир.

Він пройшов навчання на оператора ПЗРК і перші його бої відбулись під Сєвєродонецьком. Потім Лисичанськ, Водяне, Піски та інші міста Сходу України.

Позивний «Акушер» не випадковий, адже у Володимира за плечима медична освіта і робота фельдшером. З часом йому довелося змінити професію і до повномасштабного вторгнення працював у меблевому бізнесі.

- Мені ніколи раніше не доводилось бути на Сході України. У більшості випадків про цей регіон я дізнавався з телебачення і розповідей. Я був вражений, перш за все, природою і краєвидами. Побачив міста і заводи, які мають велике значення для економіки нашої країни. Я зрозумів - нам є що захищати. Це наша земля і ресурси, наші міста, зрештою й наші краєвиди і природа. Ми не віддамо жодного клаптика нашої землі, - впевнено каже захисник.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також