Закликають вимкнути світло на годину

1026 0

Ми у соцмережах:

Закликають вимкнути світло на годину

Годину Землі цьогоріч проведуть у світі 24 березня о 20:30. Рівнян також закликають вимкнути світло на 1 годину, щоб покращити екологічну ситуацію у кожному селі, місті та загалом на планеті.

В України 24 березня 2018 року буде проводитись всесвітня кампанія Година Землі - 2018. Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії, з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. Ця кампанія отримала високу всебічну оцінку і суспільне визнання країнами світу. У ній взяли участь понад 50 мільйонів людей у  35 країнах світу.  У минулому році до акції приєдналося понад 7 тисяч міст у 187 країнах по всьому світу.

Україна приєдналась до всесвітньої кампанії у 2009 році. До кампанії долучилися понад  50 міст та містечок.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожної людини,  установи, організації та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою і негативному впливові споживацьких звичок на планеті Земля. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також